ifj.Lakatos János
1977 - 2012
Egy tragikus pillanat megölte szívedet, melyben nem volt más csak jóság és szeretet.
Minden bennünk van. Ha eltemetve is, ha mindig szem előtt - mindegy az. Ott rétegződnek az emlékek, a vágyak, a ki nem mondott gondolatok. Ott vannak bennünk az ölelések, és ott fáj bennünk a kihűlt párnák hidege. Valahol a mélyben, ott várakoznak csöndben a forró éjszakák, a lázas hajnalok, a homlokra tett hűvös kezek. (...) Nem, semmi nem veszett el. Az egyszer gondolt gondolatok sem lettek semmivé. A félrenézések se, a véletlen találkozások se, az elharapott szavak, félbehagyott mondatok, mind, mind ott vannak, legbelül. Egymást tartja, óvja, szorítja. Nevet bennünk és fáj bennünk, kiált és rendre elcsendesül ez az egyszervolt, megismételhetetlen, gyönyörű szövevény, az életünk.
Schäffer Erzsébet

Született

Makó, 1977. május 12., csütörtök

Elhunyt

2012. november 30., péntek

Hol nyugszik

Földeák, Földeák

Sírhelye létrjejött az online temetőben

2013. december 02., hétfő 18:25

Jelenleg nincs virág az elhunyt online sírján.

Helyezzen el Ön egy virágot!

Nem ég egyetlen mécses sem az elhunytért.

Gyújtsa meg Ön az elsőt!
DRÁGA KISFIAM A SZÍVEMBEN ÖRÖKKÉ ÉLNI FOGSZ CSAK A FÁJDALMAM NEM ENYHÜL Hozzáadta: LAKATOS JÁNOSNÉ Ekkor: 2013. december 04., szerda 09:07
„ Viszontlátásra, - mondom, és megyek. Robognak vonatok és életek - Bennem, legbelül valami remeg. Mert nem tudom, Sohasem tudhatom: Szoríthatom-e még Azt a kezet, amit elengedek. Viszontlátásra: mondom mégis, mégis. Viszontlátásra - holnap. Vagy ha nem holnap, - hát holnapután. Vagy ha nem akkor - hát majd azután. És ha aztán sem - talán egy év mulva. S ha még akkor sem - hát ezer év mulva. Viszontlátásra a földnek porában, Viszontlátásra az égi sugárban. Viszontlátásra a hold udvarán, Vagy a Tejút valamely csillagán - Vidám viszontlátásra" mégis, mégis!"”
(Reményik Sándor)
Hozzáadta: Kolompárné Lakatos Márta Ekkor: 2013. december 02., hétfő 18:35
Képgaléria
Videó
Még nincs videó feltöltve.